Yeni Eklenen Jigolamız Sercan . JigolaFace

Rumuzsercan
E-mailsercan_to@hotmail.com
Ad Soyadsercan ak
CinsiyetErkek
Doğum Tarihi25 August 1982
ÜlkeTürkiye
Şehirİstanbul
Msn
Gecelik Ücret
Saç RengiSarı
Göz Rengik.rengi
Vücut Tipi
Yabancı Dil
Meslek
Gelir Düzeyi
Sigara : Belirtmemiş
Alkol : Belirtmemiş
İstediklerin veya kendini tanıt

: Belirtmemiş

Jigolo teklifleri eşini çıldırttı!


Aracını satmak için internet sitesine ilan veren H.K.mail adresine gelen bir mesaj ile adeta şok oldu. İlan verdikten sonra partner sitelerinde adına habersiz üyelik açıldığını iddia eden şikayetçi “Partner sitelerinden yağmur gibi mesajlar gelmeye başladı. Hatta ne vahimdir ki eşimden bana jigolo teklifi yolladılar. Konuyu bilmesem aile içi şiddet sebebi.” 

Poyraz 0546 488 80 02


Poyraz 0546 488 80 02

İlan Açıklamaları

Selam ben  Hayat’dan Jigolo Poyraz.30 yaşında 1,75 boyundayım.Heyecanlı kaçamaklar yaşamak isterseniz eğer telefonumdan bana ulaşabilirsiniz.
Yorum Yazınız Alta

Angel_izmr


Ad: İnci
Yaş: 41
Meslek: Stilist
Boy: 1.64
Kilo: 72
Sigara: Kullanmıyorum
Alkol: Arada Bir
Msn: (GİZLİ)
Tel:   (GİZLİ)

41 yaşında İzmir'de ikamet eden, 2 sene önce eşinden ayrılmış bir bayanım. Hayatımda farklı şeylere zaman ayırmayı seven, özellikle çocuklarıma iyi bir anne olmayı ön planda tutmuş bir bayanım. Seviyeli arkadaşlıklar için siteye kaydoldum. Umarım herşey gönlümüzce olur.














                                                           Üyemizin Diğer Resimleri

Deniz izmir


Ad: Deniz
Yaş: 49
Meslek: İngilizce Öğretmeni
Boy: 1.67
Kilo: 62
Sigara: Kullanıyorum
Alkol:  Kullanmıyorum

Msn : (GİZLİ)
Tel :   (GİZLİ)



Selamlar. İlk önce şunu söylemek istiyorum. Ben jigolo arıyorum demeyi sevmem ve zaten bu maksatla burada değilim. Kısaca kendimi tanıtayım isterseniz.

Ben Deniz. İzmir Göztepe'de yaşıyorum. 25 sene İngilizce öğretmenliği yaptıktan sonra emekli oldum. Şimdi İzmir'in farklı ilçelerinde bir çok öğrenciye özel ders vermekteyim. Hiç evlenmedim. Hayatımın büyük bir kısmını öğrencilerime adadıktan sonra artık aşk ve sevgiye zaman ayırmak istiyorum. İzmir, Denizli, Muğla gibi yakınlarda ikamet eden kültürlü, açık görüşlü, üniversite mezunu bir beyle tanışmak istiyorum. Yaşça 30-40 arasında olması tercihimdir. Şuana kadar hoşuma giden, beraber vakit geçirmeyi isteyeceğim biri çıkmadı karşıma. Bir insanın iyi bir hayata sahip olması kolaydır. Ya o hayatta aşkı hiç bulamadıysa? Tatsız tuzsuz geçen iyi bir hayatı kim ister ki? Siteyi takip edeceğim. Hoşuma giden bir beyefendi olduğu takdirde onunla tanışmayı isterim. 

Ben kimseye jigolo gözüyle bakmıyorum. Kimin ne amaçla ve ne sebeple burada olduğunu bilemem ama beğendiğim birileri olursa soracağım ilk soru da bu olacaktır kesinlikle. Kimse de beni jigolo arayanlardan biri olarak düşünmesin. Sadece aşk arıyorum, mutluluk arıyorum. Haketmedim mi sizce?

farklı_yaşam


Ad: Mahide
Yaş: 45
Meslek: Fashion Designer
Boy: 1.72
Kilo: 59
Sigara: Kullanmıyorum
Alkol:  Kullanıyorum
Msn: (GİZLİ)
Tel:   (GİZLİ)



Sadece farklı bir yaşama adım atmak istiyorum. Kıyasıya çırpınıp yine de kıyıya vurmuş çaresiz bir balık misali gönlüm bakalım daha nerelerden nerelere sürüklenecek...
Istanbul'un Kadıköy semtinde oturan, kocasından 2 yıl önce boşanmış 2 çocuk annesiyim. Moda tasarım mesleğiyle uğraşıyorum. Geniş hayal dünyasına sahip beylerle tanışmak için kaydoldum. 25 yaşından küçüklerle ilgilenmiyorum. Istanbul içinde yaşayan beyler yazsınlar.

papatya_ist


Ad: Pırıl
Yaş: 43
Meslek: Çalışmıyor
Boy: 1.66
Kilo: 81
Sigara: Kullanıyorum
Alkol:  Kullanıyorum
Msn: (GİZLİ)
Tel:   (GİZLİ)





 Sadece hayatın verdikleriyle yetinemeyen biriyim. Daha fazlasını isteyen bir karakterim olduğu için kendimi durduramıyorum. Evliydim, mutluydum. Ama işte biraz önce bahsettiğim bu özelliğim yüzünden evliliğim sona erdi. Yine de kendime dur diyemiyorum. Herşeyi doyasıya yaşamayı seven, maddi sıkıntısı olmayan biriyim. Kendime ait bir evim ve arabam var. İstediğim sadece farklı aşklar, farklı tenler... Bunu verebilecek CİDDİ beyler yazsınlar lütfen. 

galatalı

Ad: Aydın
Yaş: 33
Meslek: Galerici
Boy: 1.75
Kilo: 82
Sigara: Kullanıyorum
Alkol:  Kullanıyorum

Üyeliği Sona Erdi.




Merhabalar. Ben Aydın. Istanbul Sarıyer'de oturuyorum. Kireçburnu'nda bir otomobil galerisinde çalışıyorum. Bu işi zevk yönünden ve farklı tenlerle tanışma fırsatım olduğu için seçtim. Sex herkesin hayatının bir parçası olduğu için ve bekar olduğum için farklı deneyimler yaşamak için sitenize üye oldum. Tanışmak isteyen bayanların Istanbul ve çevresinde olduğumu ve bu bölgeler için jigololuk hizmeti verdiğimi bilmelerini isterim. Jigolo olmak istiyorum diyen çok kişi var ama gerçek jigolo olan pek kimse yok. 3 yıla dayanan bir deneyimim vardır. Deneyin, pişman olmayacaksınız.

erkek arkadaş arıyorum msn


Erkek arkadaş arayan bayanlar buraya msn adresinizi veya telefon numaranızı bırakabilirsiniz 

erkek arkadaşı arayan bayanların msn adresleri,erkek arakadaş arayan bayanların ilanları,erkek arakadaş arayan bayanların telefon numaraları,erkek arakadaş arayan bayanların ilan,erkek arakadaş arayan bayan izmir

Ücretsiz jigolo arayan bayanlar

ücretsiz jigolo arayan bayanlar Jigolo arayan bayanlar ilanları sabah gazetesinde ve uydudaki absürt kanallarda resimli efektlerle yayınlanmaktadır. Kendinize jigolo arıyorsanız çevrenizden güvenilir birini bulmanız daha iyidir ama ilk kez böyle bir sipariş verecekseniz ve tanıdık bildik yoksa internet üzerinden araştırmalar yapabilirsiniz. Jigolo arıyorum diyorsanız doğru yere geldiniz. Ağaşıdaki yorum bölümünden bir çok yakışıklı kişinin iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Özellikle ankara gibi resmi illerde daha çok görülüyor bu işi yapanlar. Bunaltıcı havadan kaçmak için eğlencelerine bakıyorlar. Anlamı nedir derseniz yaşlı bayanlarla para karşılığı birlikte olan erkeklere deniyor. Toplumumuzda kadın yapınca faişe oluyor, erkek yapınca bir iş bu eşitlik olmadığını gösteriyor. Jigolo arayan bayanlar sitesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ajansı bile var. Çoğu internet üzerinden hizmet vermekte bizim gibi. Antalya gibi özel turistik yerlerde de jigololar boş durmuyor ve ruslara tüm hızıyla hizmetlerini devam ettiriyorlar. Erkekler bile yapıyor bunlara gay diyorlar. En iyisi sevdiğiniz kişiyle birlikte olmaktır. Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyoruz

İstanbul jigolo arayan bayan ilanları


İstanbul jigolo arayan bayan ilanları sayfamıza hoşgeldiniz. İstanbul ve ilçelerinden jigolo arayan bayanlar hergün sayfamızı takip etmekteler ve kendilerine jigoloları sayfamızdan bulmaktadırlar sizlerde alt kısımdaki yorum bölümüne yorumlarınız kendinizi tanıtırsanız bayan arkadaşlarımız sizlere oradan ulaşacakdır .
Sesli ve görüntülü sohbet sitemize giriş yaparak istanbul ve dunyanın heryerinden giriş yapan bayanlarlada sohbetler edebilir arkadaşlıklar kurabilirsiniz.
İSTANBUL İLİ VE İLÇELERİ
* Adalar jigolo arayan bayan ilanları
* Arnavutköy jigolo arayan bayan ilanları
* Ataşehir jigolo arayan bayan ilanları
* Avcılar jigolo arayan bayan ilanları
* Bağcılar jigolo arayan bayan ilanları
* Bahçelievler jigolo arayan bayan ilanları
* Bakırköy jigolo arayan bayan ilanları
* Başakşehir jigolo arayan bayan ilanları
* Bayrampaşa jigolo arayan bayan ilanları
* Beşiktaş jigolo arayan bayan ilanları
* Beykoz jigolo arayan bayan ilanları
* Beylikdüzü jigolo arayan bayan ilanları
* Beyoğlu jigolo arayan bayan ilanları
* Büyükçekmece jigolo arayan bayan ilanları
* Çatalca jigolo arayan bayan ilanları
* Çekmeköy jigolo arayan bayan ilanları
* Esenler jigolo arayan bayan ilanları
* Esenyurt jigolo arayan bayan ilanları
* Eyüp jigolo arayan bayan ilanları
* Fatih jigolo arayan bayan ilanları
* Gaziosmanpaşa jigolo arayan bayan ilanları
* Güngören jigolo arayan bayan ilanları
* Kadıköy jigolo arayan bayan ilanları
* Kağıthane jigolo arayan bayan ilanları
* Kartal jigolo arayan bayan ilanları
* Küçükçekmece jigolo arayan bayan ilanları
* Maltepe jigolo arayan bayan ilanları
* Pendik jigolo arayan bayan ilanları
* Sancaktepe jigolo arayan bayan ilanları
* Sarıyer jigolo arayan bayan ilanları
* Silivri jigolo arayan bayan ilanları
* Sultanbeyli jigolo arayan bayan ilanları
* Sultangazi jigolo arayan bayan ilanları
* Şile jigolo arayan bayan ilanları
* Şişli jigolo arayan bayan ilanları
* Tuzla jigolo arayan bayan ilanları
* Ümraniye jigolo arayan bayan ilanları
* Üsküdar jigolo arayan bayan ilanları
* Zeytinburnu jigolo arayan bayan ilanları

Jigolo Arayan Bayanlar

Jigolo Arayan BayanlarHassas olduğumuz zaruri konulardan biri jigolo arayan bayanlar ve prensipleridir.İnsan fiziksel ihtiyaçları doğrultusunda yaşayıp hayatına yön veren bir varlıktır.İçinde bulunduğu sosyal çevreye göre şekillenebilir.Fakat bazen tabuları yıkıp gizlice hayallerini yaşayan farklı bireylerle karşılaşırız.Tarihe değişik bir yön verenler herzaman deliler,dahiler ve çılgınlardır.Tahmin edemeyeceğiniz kadar jigolo arayan bayanlar enteresan motifleriyle dinamik bir ortam peşindeler.

Hiç farkettinizmi aranızdaki sessiz sakin bazı insanlar kendilerince gizli tuttukları yaşantılarını dışa vuruyor.Her bölgeden jigolo arayan bayanlar ihtiyaçlarını internet veya gazetelerde belirtilen numaralardan karşılıyor.Bazı gazetelerde ilanlar vasıtası ile kadınlara hitab eden beyler açıkça jigolovazifesi sunduklarını beyan ediyor.Denetleme kurulları bu ilanları henüz farkedemedi.Bazı kadınların jigolo arayışını belirten profillerini sizlere naklen yayınlayalım.
Tunceli ve urfadan yaşanan bazı jigolo hadiselerinin örnekleri saymakla tükenmez.Sadece bir şehirde değil ülkemizin en ücra köşesinde bile jigolo skandalları yaşanır.Dün haberlerde yayınlanan kuaför bir kadının kendini doktor olarak tanıtan erkek arkadaşına 100 milyar kredi çekip vermesi gülünç bir aşikar durumdur.
Bugün ise internetten tanıştığı sevgilisine 12 bin tele sarfeden madure hanımın dehşet dolu anları yayınlandı.
Eğer sitemize üye olan bayanlara jigololuk hizmeti verebilecek bir kabiliyetiniz varsa lütfen yorum yapınız.

Jigolo Arayan Bayan İlanları


Jigolo Arayan bayan ilanları,jigolo arayan bayanlar,jigolo arayan bayanların ilanları,jigolo arayan kadınlar

Jigolo arayan bayan ilanları
Son nesil özgür Türkiye’de insanlar arasından kulak fısıldaşmasıyla başlayıp tüm dünyaya açılan bir hadiseyi açıklıyoruz.Yerli ve yabancı jigolo arayan bayan ilanları kolaylıkla sitemizde verebiliyor.Verdikleri ilanlara cevap yazarak kendilerine ulaşabilirsiniz.Kişiliğine,fiziğine ve kabiliyetine güvenen jigolo beylerin ilgilenmesi rica olunur.Genellikle yurt dışında yaşayan yada ülkemize turist olarak gelmiş kişilerin tercih sebeplerinden biridir.
Yorum olarak telefon numaranızı yada mail adresinizi yazarsanız kendileri sizlere ulaşacaktır.Her alandajigolo arayan bayan ilanları online olarak yayınlanmaktadır.

Jigolo arayan bayanlar

İnternet ortamında çelişkiyle jigolo arayan bayanlar aradıklarını ne yazıkki bulamıyor.Çünkü genellikle bilinçsiz kullanıcılar ortama hakim olmuştur.Bazıları ise sırt tutmayı bilmeyen insanlardan çekindiği için arama cesaretini gösteremiyor.Yorumlarda gördükleri jigolo mail ve msn adreslerini ekleyerek ilişki kurmak istiyorlar.Birde jigololar ile irtibata geçipte cinsel isteğini yeterince tatmin edemeyen madurelerde var.
Aday jigoloların cinsel performanslarının üst düzeyde olması gereklidir.

Jigolo arayan bayanların ilanları sibel
Merhaba beyler.Ben ankaradan sibel.Genç alımlı ve fiziğine güvenen elit bir bayanım.Resimlerimden anlaşıldığı gibi oldukça bakımlıyım.Böyle bir jigolo arayan bayan ilanları yöntemine başvurmamın sebebi çok özeldir.Kendime ait evim,yazlığım arabam ve işim mevcut.Maddi hiçbir sıkıntım ise yoktur.Profesyonel bir jigolo ile tanışmak ve uzun süreli bir ilişki kurmak istiyorum.Yoğum iş hayatımdan dolayı kendime vakit ayıramadığım için yalnızca haftanın belirli saatlerinde arzu ediyorum.Özel numaramdan ararım ve lüzumsuz rahatsızlıklardan hoşlanmam.Ankarada ikamet edip hafta sonu istanbula gitmekteyim.
20-30 Yaş arası oturup kalkmasını bilen diksiyonu düzgün ve sırdaş beylerle tanışmak istiyorum.Msn adresi yada telefon numaranızı yazarsanız ulaşırım.
Handeİstanbul veya çevresine gelebilecek jigololar ile görüşmek istiyorum.Resimler tamamen bana aittir.Aradığım özellikler ise esmer ve normal kiloda beylerdir.25 Yaş altı gençler asla istemem.Kaba ve tutarsız zihniyetlerle asla işim olmaz.Fiyat aradığımda görüşüp anlaşılabilir.Abartılan yüksek rakamlara karşımdaki kişiye göre değerlendirebilirim.Yorumlarınızı bekliyorum.

MüjganCinsellik arzularımda beni doyuma ulaştırabilecek sınırsız fantazilere açık jigololar ile tanışmak istiyorum.Baştan söylemeliyim çok uzun bir gece olacak.Kendine güvenenlerin araması rica olunur.Yaşıma göre oldukça güzel ve bakımlı bir bayan olduğuma inanıyorum.Genç erkeklere bayılıyorum.
Jigolo arayan bayan ilanlarıSite ziyaretçilerimiz jigololuk yapıyor yada yapmak istiyorsa hangi ilanla ilgilendiğini belirtip kişisel özelliklerinden bahsetmelidir.Jigolo arayan bayan ilanları sahipleri yorumlarınızdaki telefon numaranızdan yada msn adresinizden size kısa sürede ulaşacaklardır.
Sizde hayata farklı bir açıdan bakmak ve bayanlarla iletişime geçmek için
lütfen yorum yapınız.

Jigolo arayan bayanlar Jigolo


Her insanın rüyasına girebilecek iş denemek ister misiniz? O zaman bize katıl ve jigolo ol! Sen jigolo arayan bayanlar ile zaman geçireceksin ve hayalinde göremeyeceğin kadar büyük para kazanacaksın.
Evet çok doğru duydunuz, jigolo olmak istiyorum diyen beyler! Jigolo arayan bayanlar ın istek ve ihtiyaçlarını karşılamak için para alacaksınız. Jigolo olarak Jigolo Sitesi sitemize katılın! 21 yaşın üzerinde her erkek için kapımız sonuna kadar açıktır! Jigolo olarak kaydınız kolay olacaktır. Istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz kendi jigolo profil oluşturun. Potansiyel kadın müşterileri çekmek için sizin profilinize fotoğraf, açıklamaları ve diğer detayları koyun. Korkma, biz tam gizlilik saygı duyacağım. Sizin profili görüntülenir ve yalnızca kayıtlı bayan istemcileri için görünür olacak.
Bir jigolo olmak istiyorum ne biliyor musun? Eğer para için tatmin edici kadınların fikir gibi kadın tarih ve zaman varsa, o zaman bir jigolo olmak için doğru adam vardır. Jigolo işi tam zamanlı bir iş değildir. Bu konuda profesyonel olmak gerekmez. Sizin kadın müşterilerin bazen akşam yemeği, tiyatro ya da spor etkinlikleri için dışarı gidiyor gibi bazı sosyal etkinlikler için arkadaşlık için isteyebilir. Tabii ki, kadın müşteriler ve ayrıca daha samimi aktiviteler düzenlemek olabilir.Gelin kadın müşterisine zaman ayırdığınız için teşekkür ödeyecek olmasıdır. Eğlenin, zevk ve para kazanın!

Jigolo arayan bayanlar sitesi


Jigolo arayan bayanlar sitesi, evet arkadaşlar jigolo arayan bayanları bulmak isteyen arkadaşlar hoş geldiniz.
Sitemiz jigolo sitesi değildir lakin Jigolo arayan bayanlar, jigolo arayan bayan sitesi hakkında bir kaç blog açtık çok ilgi gördü.
Bunun üzerine yeni yazılarla devam etmeye karar verdik. jigolo arayan bayanlar gibisinden konular ekledik ve eklemeye devam ediyoruz.
Şuan googleda en çok arananlar kelimesinde 5.sıralarda yer alan jigolo olmak istiyorum diye googleda arama yapan genç erkekler ve olgun dul bayanlar sitemize binlerce yorum paylaştılar.
Jigolo arayanlar başvuruda bulundular.
Yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda ulaştığımız bilgiler binlerce jigolo sitesi var, jigolo ajansı vardır. hangisinin gerçek hangisinin illegal olduğunu öğrenmek bir hayli zor.
Benim düşüncemi sormak isterseniz bunların hemen hemen % 99.99 sahte. sadece jigololuk’ta kişisel çalışanlar iş yapıyor ve hayalerini gerçekleştirebiliorlar.
Jigololar arasında bulunan tek kişi görünmekte oda Berkay adlı uzun yılardır bu işi kişisel şahsi web sitesinde yapıyor. Ve müşterilerin tavsiyesi üzerine bulunduğu ortamda kalkınıp yükselmiş tanınmış biri haline gelmiştir. internet ortamında kendini jigolo olarak tanıtmış biridir.
Jigolo sitesi gibi açılmış binlerce site bulunmakta bu illegal sitelerin hepsi hemen hemen iki üç resimden ibaret olup illegal jigolo sitesidir.
1998 yılından beridir açılmamış ve parkta olan jigolo.com domaini şuan boşta, boşta derken jigolo sitesi resmi bir şirkete park haline alınmıştır projesi olan ve düşünen arkadaşlar şirketle diyaloğa geçerek o domaini alabilirler.
Jigolo nedir olgun yaşlı bayanlarla para karşılığında birlikte olan şahıslara denir. eğer jigolo arıyorsanız, ve bayan arayan jigololar, yaklaşık binlerce jigolo ve bayanın iletişim bilgileri olan adrestesiniz.
Jigolo olmak isteyen arkadaşlar ileride bunalıma girebilecek depresyon yaşayabilecek nedenlerede yol açabilir. bayanlardan ve kadınlardan tiksinecek hale gelip nefret beslemeyede yol açabiliyor.
Jigolo olmak istiyorum diyorsanız, jigolo arayan bayanlar, bayan aryan jigololar yorum kısmından iletişim bilgileri göndererek iletişime geçebilirsiniz veya düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Yorumlarınız Bizler için değerlidir.

serpil_istanbul


Ad: Serpil
Yaş: 44
Meslek: Diş Hekimi
Boy: 1.73
Kilo: 58
Sigara: Kullanmıyorum
Alkol:  Kullanıyorum

Msn : (GİZLİ)
Tel :   (GİZLİ)





 Merhaba. Ben Serpil. Istanbul Mecidiyeköy'de oturuyorum. İş yerim Bakırköy'de. Diş hekimliği yapmaktayım. 2 çocuğum var ve 2 sene önce eşimden ayrıldım. Her zaman herşeyi yerinde ve zamanında yaşadığım için hiçbir şeyden pişman olmadım. Bundan sonra da pişman olacağımı hiç sanmıyorum. Güzel bir evim, 12 ve 8 yaşında iki kızım var. Istanbul içinde güvenebileceğim birileriyle tanışmak için bu siteye girdim. Umarım beni mutlu edebilecek birisi çıkar da bu olayda da pişman olmam... Bekleyip göreceğiz.

 Istanbul ve yakınında oturan, 25-45 yaş arası beylerle tanışmak istiyorum. İletişim bilgilerimi vermek istemedim. Eğer hoşuma giden birileri olursa ilk önce msnde, sonra telefonda görüşmek isterim. Güven kaybetmek ne kadar kolaysa, o güveni kazanmak da bir o kadar zordur. Zoru başarabileceğine inanıyorsan buyur... Jigolo olarak değil de daha çok sevgisini gösterebilecek biriyle tanışmayı isterim.

Neşe istanbul


Ad: Neşe E.
Yaş: 40
Meslek: Otomotiv Firma Sorumlusu
Boy: 1.71
Kilo: 57
Sigara: Kullanmıyorum
Alkol:  Kullanıyorum

Mail Adresi : 
Tel :   (GİZLİ)







 Öncelikle şunu söylemeliyim. Aşağıda yazdığım şeylerin hepsini okumadan mail yollamayınız.Jigolo sitesi ile olan ilk üyeliğimdir. Umarım pişman olacağım birşey yaşamam.

Adım Neşe Emel. Jigolo arayan bayanlar kategorisine üye olmak istedim. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu siteye kaydoldum. Istanbul Anadolu yakasında yaşıyorum. İş yerim Avrupa yakasında. Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy civarı da olabilir, Bahçelievler, Bakırköy, Zeytinburnu ve Merter civarı da.. Kısacası Istanbul'da yaşayan, yakışıklı, 1-80 ve üzeri boyu olan, kumraljigololar ilgimi çekmekte. Özel bir firmada müdür yardımcılığı yapıyorum. Otomotiv sektörüyle alakalı beyler ilgimi daha çok çekmektedir. Bakalım aradığımı bulabilecek miyim...

Evli olmayan, yaşı 28-40 arası olan jigolo mesleğinde tecrübeli kişiler mail atabilirler. Fotoğrafları ve kendilerini anlatan bir metinle beraber mail adresime yollarsanız değerlendirmek isterim. Bunun için binlerce lira ayıracak bütçem yok ama beni mutlu ve mesut edecek kişiyi ben de elimden geldiğince memnun etmek isterim. Bazı zamanlar bayan arkadaşlar ile buluşuyoruz. O günlerde de yanıma uğraması gerekir seçeceğim jigolonun. Bu şartımı da kabul ediyorsanız mail adresimi her gün kontrol edeceğim.

Jigololuk mesleğinde mutlaka tecrubeli olmanız gerekir. Acemi ve çekingen jigolo ile anlaşabileceğimi hiç sanmıyorum. Jigolo arayan bayanlar ile önceden deneyim yaşamış olmalısınız. Jigolo siteleri ile olan ilk üyeliğim bu yukarıda da dediğim gibi. Umarım aradığım kişiyi burada bulabilirim. Görüşmek üzere..

Sevim Ankara


Ad: Sevim
Yaş: 46
Meslek: Ressam
Boy: 1.68
Kilo: 56
Sigara: Kullanıyorum
Alkol:  Kullanıyorum

Mail Adresi : sevim66@hotmail.com.tr
Tel :   (GİZLİ)









 Hayat her ne kadar acımasız olursa olsun yaşanılanları resmetmeyi bilirseniz mutluluğu yakalamanız hiç de zor değil!!

İsmim Sevim. Ankara'da yaşıyorum. 46 yaşındayım. Amatör olarak başladığım ressamlık mesleğine 6 yıl sonra profesyonel ressam olarak devam ettim. Genellikle kara kalem portre ve her türlü resmi çizebildiğim gibi, natürmort çalışmalar da yapıyorum. Cansız varlıklara can katmayı seviyorum. Beraber olabileceğim hoş bir jigolo ile tanışırsam ilk işim onu resmetmek olacak. Ankara jigolo arayan bayanlar ile dolu mu bilmiyorum ama jigolo arayanlar arasında tek olmadığıma eminim.

Aradığım jigolo kavalye 35 yaşına kadar olmalı. Başlangıcı pek önemli değil. Tabi 18 20 yaşlarında da olmasın. Kumral, kirli sakallı erkeklerden hoşlanırım. Tabi biraz da maço olur erkek dediğin. Gerektiğinde aşkı doyasıya yaşayabileceğim, gerektiğinde ev işlerinde bile bana destek olacak biri olsa kötü olmazdı. Zaman zaman benimle tiyatroya, sergilere gelebilecek imkanlara sahip olmalı aradığım kişi.

Eğer sen de mutluluğun resmini benimle çizmeye hazırsan buyur, mail yolla. Bir süre mailleştikten sonra telefon numaramı vereceğim.Görüşmek dileğiyle

İnci istanbul


Ad: İnci
Yaş: 43
Meslek: Güzellik Salonu ve Kuaför işletmecisi
Boy: 1.67
Kilo: 56
Sigara: Kullanıyorum
Alkol:  Kullanıyorum

Msn : (GİZLİ)
Tel :   (GİZLİ)




Selamlar. Ben İnci. 43 yaşındayım. Bekarım. Nişantaşı'nda bir güzellik salonu işletiyorum. Daha doğrusu arkadaşımla ortağım. Bir gün gelen bir müşterimin jigolo konusunda konuşmalarına kulak verince böyle bir fikir aklıma girmiş oldu. Jigolo arayan bayanlar yazdığımda gerçekten jigolo aramakta olan kadınların olduğunu görüp cesaretimi topladım ve ben de siteye üye olmak istedim.

İşim ve özel durumlarım nedeniyle iletişim bilgilerimi vermek istemiyorum. Siteye kayıtlı olan ve hoşuma giden genç bir bey varsa onunla konuşmaya hazırım. Umarım hayallerimdeki ilgiyi bulabilirim. Artık aşk ve sevgi aramıyorum. Bu zamana kadar bulup bulup kaybetmekten yoruldum. Sadece eğlenceye ve zaman geçirmeye yönelik birliktelik istiyorum. Tabi uzun süreli bir ilişki yaşayabileceğim jigolo birini bulursam her açıdan mutlu olurum. Mutlu olursam mutlu ederim. Herşey karşılıklı değil mi zaten? Jigolo sitesi ile önceden hiç alakam yokken bir kez olsun şansımı denemek istedim. Dahası var...

Çocuğum yok ve arkadaşımla beraber Şişli semtinde yaşıyorum. Şişli, Levent, Mecidiyeköy, Kağıthane, Bakırköy ve Bahçelievler civarlarında oturan veya çalışan beylerle görüşmek isterim.

Jasmine_izm


Ad: Yasemin
Yaş: 39
Meslek: Çiçekçilik
Boy: 1.76
Kilo: 69
Sigara: Kullanmıyorum
Alkol:  Kullanmıyorum

Msn : (GİZLİ)
Tel :   (GİZLİ)













İzmir'de yaşayan ve çiçekçi dükkanı işleten, 2 çocuk annesi bir bayanım. Eşimden 6 yıl önce boşandım. Ondan sonra hayatıma giren erkeklerden yana da şansımın olduğu söylenemez. Yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu işle uğraşan, deneyimli bir beyle tanışmak istedim. Arkadaşım da yıllardır nette tanıştığı hoş bir beyle beraber. Bana da önerince neden olmasın ki dedim ve denemek istedim. Gizlilik benim için esas olduğundan telefonumu vermek istemiyorum. İstediğim sadece mutlu bir beraberlik. Umarım bunu yaşatacak bir beyle tanışırım.Jigolo arayan bayanlara nazaran ben tek gecelik bir ilişki peşinde değilim. İyi kalpli, görgülü, ahlak sahibi biriyle uzun süreli ilişki yaşamak istiyorum. Çok şükür evimi çekip çevirecek kadar kazanıyorum. İzmir ve çevresindeki beyleri takipte olacağım.

Not: Lütfen dar görüşlü insanlar yazmasınlar. Bu yaştan sonra kendimi hiç bir konuda yasaklayamam. Yukarıda da dediğim gibi tek gecelik jigolo aramaktansa uzun süreli beraberlik tercihimdir. Ama hayat bu, ne getireceği belli olmaz. Her zaman her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor.

sevgi_nur


Ad: Sevgi
Yaş: 46
Meslek: Yönetici Asistanı
Boy: 1.68
Kilo: 72
Sigara: Kullanmıyorum
Alkol: Kullanıyorum
Msn: (GİZLİ)
Tel:   (GİZLİ)











Merhaba. Adım Sevgi. Istanbul'da bir şirkette yönetici asistanlığı yapıyorum. Maddi gelirim çok fazla değil. Ama paradan çok aşka önem veren biri ile denemek istiyorum. Çağlayan'da bir dairem var. Istanbul Mecidiyeköy ve Şişli civarında oturan, 25-35 yaş arası beyler yazabilirler. İlk buluşma için size bir tüyo vereyim. Orkideye bayılırım. ;)

Ciddi beylerle iletişim kuracağım...